torstai 19. tammikuuta 2017

Olen kiitollinen...


  • mun ystävistä. Heistä nk. "vanhoista", jotka ovat kulkeneet rinnallani vuosia ja VUOSIA. Heistä uusista, joihin olen lähivuosina ja -kuukausina tutustunut. Jokainen heistä tuo omalla tavallaan tietynlaista sisältöä mun elämään ja jokaisen kanssa on vähän niitä omia juttuja. Kaikki heistä ovat silti kovin rakkaita.
  • mun perheestä. Mulla on kaksi ihanaa, luonteiltaan niin erilaista poikaa, jotka ovat terveinä saaneet syntyä tähän maailmaan. Mulla on ihana mies, jolle perhe on nro 1. 
  • mun läheisistä. Mun omat sekä miehen vanhemmat ovat vielä täällä meidän tukena  ja turvana ja seuraamassa lastenlastensa kasvua. Miehen isovanhemmista vielä kolme on elossa, joten meidän pojilla on jopa isoisovanhempiakin. 
  • omasta terveydestäni. Olen ylpeä, kun olen saanut muutettua elämäntapojani. Vanha minä, jollainen olin aikana ennen lapsia, olisi varmaan nyt todella ylipainoinen ja sisäelimet huutaisivat hoosiannaa epäterveellisten elämäntapojen takia ja polvet olisivat rikki.
  • mun turvallisen tylsästä elämästä. En kaipaa mitään ihmissuhdedraamoja enkä muutakaan ylimääräistä kuormittavaa menoa ja meininkiä. 
  • meidän kodista. Meidän perheen "turvasatamasta". Paikasta, jossa naurut nauretaan, itkut itketään, itkupotkuraivarit kiukutaan, riidat riidellään ja rakastetaan lujasti.
Kuva: Pixabay

Kaiken kaikkiaan olen tällä hetkellä kiitollinen koko mun elämästä. Että saan olla täällä (terveenä) ihanien ihmisten ympäröimänä.

Näin tänään tähdenlennon ja jostain syystä meni kylmät väreet.

Rakkauvella
Henna ✌

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Piditkö tästä tai jostakin muusta tekstistäni?
Mielestäsi mielenkiintoista/puhuttelevaa postausta saa jakaa! :)

Kommenttejakin saa jättää ja olisin iloinen, jos jättäisit vierailustasi pienen muiston :) ♡
Kommenttien hyväksyntä on käytössä.

Blogin kuvat ovat pääasiassa omiani, ellei toisin mainita.