torstai 27. huhtikuuta 2017

5 vähiten luetuinta postaustani

Hei jee, blogini puolivuotispäivä on tulevana viikonloppuna ja sen kunniaksi aion kirjoittaa teille muutaman postauksen liittyen nimenomaan bloggaukseen :)

Tässä postauksessa paljastan 5 vähiten luetuinta tekstiäni ja seuraavat postaukset käsittelevät mm. yleisiä ajatuksiani bloggaamisesta, 5 luetuinta tekstiäni, omat suosikkiblogini jne. :)

Blogimaailma on ihana, mutta myös raaka. Blogeja on paljon ja kilpailu lukijoista on kovaa! Toisaalta, jokaiselle blogille on varmasti oma lukijakuntansa. Toiset bloggaajat eivät edes havittele isoja lukijamääriä, toiset taas joutuvat tekemään kovastikin töitä, jotta blogilla riittää lukijoita ja sen avulla tienaakin jotain.

Oman blogini lukijamäärät eivät ole suuria, mutta silti ihanasti on riittänyt lukijoita ja blogin Facebook-sivulla on melkein 100 tykkääjää. En voi muuta kuin olla kiitollinen :) KIIIIITOS!!! <3 <3

Luonnon keskellä sielu lepää,
mutta voi myös keksiä uusia blogiaiheita :)

Viisi (5) vähiten luetuinta tekstiäni
(alle 100 lukukertaa/klikkausta, nämä eivät ole järjestyksessä):

Kerroin tekstissä, miten tykkään tuolla ihmisten ilmoilla liikkuessani seurata ja miettiä muita ihmisiä, millaisia heidän elämäntarinansa ovat jne.

Kiitos-teksti ystävilleni <3

Muistutus meille kaikille, että me riitämme.

Mun yleisiä fiiliksiä ja ajatuksia.

Käsittelemättömät, meikittömät kuvat minusta itsestäni.


Yleensä mun teksteillä on sellainen noin 200 lukukertaa/klikkausta per teksti. Joskus paljon enemmänkin. Tämän hetkinen suosituin teksti on kerännyt 3000 (!!) klikkausta! :O Se on tälle blogille paljon se 👌

Lukumäärät riippuvat ihan siitä, mihin facebook-ryhmiin linkkejä jaan ja ketä nyt sitten ylipäänsä tekstit kiinnostavat :) (jännä juttu 😁) Joskus en jaa linkkiä muuta kuin blogin omille facebook-sivuille.

Kiitollinen olen jokaisesta lukukerrasta! :) 

Seuraava postaukseni tulee käsittelemään enemmän ajatuksiani bloggaamisesta sekä mitä kaikkea tässä matkan varrella olen oppinut ja huomannut asiaan liittyen :)

Pysykää kuulolla! :)

Rakkaudella
Henna ✌
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Piditkö tästä tai jostakin muusta tekstistäni?
Mielestäsi mielenkiintoista/puhuttelevaa postausta saa jakaa! :)

Kommenttejakin saa jättää ja olisin iloinen, jos jättäisit vierailustasi pienen muiston :) ♡
Kommenttien hyväksyntä on käytössä.

Please write in finnish, if you want leave a comment.

Blogin kuvat ovat pääasiassa omiani, ellei toisin mainita.