lauantai 15. huhtikuuta 2017

Haaste vastaanotettu: Aito minä

Niin kuin minä nyt muutenkaan silottaisin omia kuviani, varsinkaan naamakuvia tätä blogia varten, mutta päätin kuitenkin tarttua Clivianna-blogin haasteeseen:Nykyään some (ja blogit) ovat täynnä siloteltuja ja muokattuja kuvia. Yhtä onnistunutta kuvaa varten on otettu 100 kuvaa ja tämän jälkeen on vielä jälkikäsittely.

Eihän siinä 😊 Kyllähän mieki laitan mieluiten niitä "nättejä kuvia" itsestäni someen, mutta mulle ei ole mikään ongelma laittaa kuvaa itsestäni ilman meikkiä ja niitä filttereitä, vaikken nyt niin kauniina itseäni pidä ilman meikkiä (, joka muuten tekee ihmeitä! 😁).

Ymmärrän myös, että ihmiset haluavat näyttää itsestään parhaimmat puolensa omille seuraajilleen ja lukijoilleen, mutta kyllä tämä saattaa myös vääristää ihmisten ajattelumaailmaa: että sitä oltaisiin aina niin nättiä ja siloteltua, 24/7. No, toiset ihmiset ovatkin luonnonkauniita, aina 😊 Vaikka heti herättyään tai sairaalan sängyssä maatessaan.

Kyllä ihmisen kauneus kuitenkin lähtee sisältä päin, niin typerä klisee kuin se onkin, mutta totta! Täysin mätä ihminen ei ole kaunis edes sen kolmen sentin pakkelikerroksen ja filttereiden alla. Tai voi olla "kaunis", mutta mieluummin katselen meikitöntä, elämänhalua ja iloista asennetta kuplivaa ihmistä kuin kylmää ja inhottavaa meikattua ihmistä. 

Tässä siis minä, ilman minkäänlaista meikkiä tai ylimääräisiä härpäkkeitä tai niitä filttereitä. Eräänä aamuna otin kuvat, vajaa 15 minuuttia heräämisen jälkeen. Otin kolme kuvaa, jotka kaikki olivat ihan ok, tähän postaukseen päätin ottaa niistä kaksi, toinen kuvattuna meidän olkkarissa, toinen keittiössä, eri valaistuksissa. 
Toinen näistä kuvista päätyi myös someen.Bonuksena vielä tuorein kuva juuri tältä pääsiäisaamulta:


Hieman ehkä väsyneen näköinen ja oloinen kotiäiti, ei se kedon kaunein kukkanen. Hymyn takaa voi ehkä huomata sen, miten pikkulapsiperheen arki kuitenkin omalta osaltaan koettelee. Osa pinnan alle näkee, osa näkee vain vienon hymyn ja kauniit silmät ja kuinka elämä on niin "helppoa ja täydellistä".

Kuitenkaan some ja blogit  sekä niissä esiintyvät kuvat harvoin ovat koko totuus 😊 Tämä pitäisi jokaisen muistaa.

Haastankin sinut, lukijani tulemaan "kaapista ulos" ja laittamaan someen ja/tai blogiisi kuvan itsestäsi ilman filttereitä, muokkauksia tai sitä, että otat sen 100 kuvaa ennen kuin jonkun niistä hyväksyt. Merkkaa haaste tunnisteella #aitominä.

Rakkaudella
Henna ✌

2 kommenttia:

 1. Ihanaa kun otit haasteen vastaan, tuhannet kiitokset siitä. Ollaan yhdessä esimerkkejä ja näytetään muillekin, että jokaisen blogin takana hääräilee ihan tavallinen ihminen :) Ja tässäkin tapauksessa siellä näyttää hääräilevän erittäin näpsäkkä ja rohkea äiti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi! :)

   Ollaan tosiaan yhdessä esimerkkejä ja ylpeitä itsestämme sellaisina kuin ollaan :)

   Poista

Piditkö tästä tai jostakin muusta tekstistäni?
Mielestäsi mielenkiintoista/puhuttelevaa postausta saa jakaa! :)

Kommenttejakin saa jättää ja olisin iloinen, jos jättäisit vierailustasi pienen muiston :) ♡
Kommenttien hyväksyntä on käytössä.

Please write in finnish, if you want leave a comment.

Blogin kuvat ovat pääasiassa omiani, ellei toisin mainita.