sunnuntai 7. toukokuuta 2017

Esittelyssä suosikkiblogini

Jo ennen omaa blogiani tykkäsin paljon lukea muiden blogeja ja nyt tämän omani myötä olen löytänyt lisää hyviä seurattavia blogeja, niitä vanhempia unohtamatta :)Aion nyt esitellä teille muutaman suosikkini :)
Tässä siis vain osa ;)
Lähiömutsin eli Hannen löysin joskus viime vuoden puolella. Pidän hänen tyylistään kirjoittaa äitiyden kimuranteista tunteista ja tunnistan osassa teksteistäni itseni. Hannelta ja Salamatkustaja -blogin kirjoittajalta Sadulta julkaistiin vähän aikaa sitten Unelmahommissa-kirja. Viime talvena Hanne perheineen vietti muutaman kuukauden Balilla :) Blogista löytyy hyvin tekstejä reissun ajalta.

Super fit me

Nana kirjoittaa ihanan positiivista ja hyvällä tavalla energistä blogia, josta saa hyviä vinkkejä kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Nana kirjoittelee maanläheisellä tyylillä ravinnosta, liikunnasta, levosta ja stressin hallinnasta. Blogista löytyy hyviä ohjeita mm. kehonpainotreeneihin ja herkullisia reseptejä.

Project Mama

Perheblogi Project Mamaa olen lukenut pitkään, yksi ensimmäisiä blogeja, joita olen aikanaan alkanut aktiivisesti seuraamaan. Katjan teksteissä osuu ja uppoaa monet asiat ja hän osaa joskus pukea sanoiksi omia ajatuksiani. Huumorilla ja tietyllä sarkastisuudella kirjoitettuja tekstejä, mutta paljon myös painavaa tekstiä asioista :)

Stuff About

Tämäkin blogi on suhteellisen uusi tuttavuus, mutta pidän Tarun tiiviistä postaustahdista ja sekä siitä, että blogissa käsitellään monia asioita: treeni, ravinto, bloggaus, vanhemmuus, erilaiset mielipiteet jne. :) Tarulla on rento ote kirjoittamiseen ja huomaa, ettei hän yritä liikaa, vaan menee just sillä omalla tyylillä eteenpäin :)

Yli pyykkivuorten

Blogi mm. perhearjesta ja ruuhkavuosista. Tämäkin blogi on minulle uusi tuttavuus, vasta nyt kevään aikana olen alkanut enemmän lukemaan. Tykkään Hannan tavasta kirjoittaa ja nostan hänelle hattua arjen pyörityksessä. Hanna on jotenkin herttaisen oloinen ihminen ja tämä välittyy teksteistä :)

Mommy Be Good

Pelkästään facebookissa blogia pitävä Brita kirjoittelee perheensä arjesta. Perheessä on ns. "aakkos"- ja "nepsy"-lapsia, kuten Brita itse kertoo. Hänellä on erilainen, mutta todella hyvä tyyli kirjoittaa arkensa haasteista sekä niistä hyvistä asioista myös. Tässä on blogi, joka ei todellakaan noudata valtaväestön massaa, mutta joka on avannut minun sekä varmasti monen muunkin silmiä. Ettei kaikki ole aina niin mustavalkoista, miltä ulkopuolisin silmin ensin saattaa näyttää. Blogi on saanut suuren suosion lyhyen ajan sisällä, enkä ihmettele.

Rakastaen elämää

Kristan vanhaa blogia (Better life choices) seurasin jonkun aikaa ja nyt hän on julkaissut uuden blogin. Krista on nuori nainen, joka on tehnyt ihan huikean elämäntapamuutoksen ja on sitä myötä löytänyt positiivisen asenteen, joka tarttuu muihinkin. :)Jos joku näistä blogeista ei ole sinulle ennestään tuttu, suosittelen tutustumaan :) Ihania naisia ihanien blogien takana. Toimivat inspiraationa itselleni, toivottavasti muillekin :)

Lukuiloa! :)

Rakkaudella
Henna ✌


P.S. Tämän postauksen kuvat on otettu tänään mun aamuiselta, kahden tunnin "höntsäilylenkiltäni" eli hyvin rauhallista menoa ihan itsekseni ajatusteni kanssa. Ihan huikeita maisemia löytyy alle 2km säteellä meidän kodista.
Aiemmat postaukset bloggaukseen liittyen:

5 vähiten luetuinta postaustani

Ajatuksiani blogimaailmasta

Nippelitietoa blogin takaa

5 suosituinta postaustani

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Piditkö tästä tai jostakin muusta tekstistäni?
Mielestäsi mielenkiintoista/puhuttelevaa postausta saa jakaa! :)

Kommenttejakin saa jättää ja olisin iloinen, jos jättäisit vierailustasi pienen muiston :) ♡
Kommenttien hyväksyntä on käytössä.

Blogin kuvat ovat pääasiassa omiani, ellei toisin mainita.