maanantai 10. heinäkuuta 2017

Irtiottoja

Joskus ihminen sitä tarvitsee. Pienen tauon. Ottaa etäisyyttä joihinkin asioihin, jotta voi jälleen huomata, mikä se homman nimi ihan oikeasti on.

Olin luonnoksiin kirjoittanut erään itkunyyhvalitus-tekstin, mutta onneksi ennen kyseisen tekstin julkaisua tajusin, että olin jo aiemmin kirjoittanut suht samantyylisen tekstin, jonka voit lukea täältä.

Siinä kohtaa se oli itselleni pieni merkki, että parempi taas hetkeksi hengähtää kirjoittelun osalta, etten ihan kaikkea tunteiden myllerrystä teidän lukijoiden niskaan kaada :) 

Lisäksi heinäkuun ensimmäinen päivä poistin (jälleen) puhelimestani Facebookin ja Instagramin sovellukset. Siitä hetkestä lähtien olen ollut 98 prosenttisesti ilman somea. Olen ennenkin ollut somelomalla (voit siitä lukea täältä), mutta tämä someloma on eronnut edellisestä kerrasta siinä mielessä, etten ole edes selaimen kautta käynyt Facebookissa lukemassa yhden ainoaa kavereideni päivitystä tai nähnyt oikein mitään muutakaan.

Auringonlasku ja Kymijoki

Olen ainoastaan hoitanut pari kirppishommaa, lukenut muistot edellisiltä vuosilta ja seurannut oman kylän äitien faceryhmää sekä paria ylläpitämääni ryhmää, mutta noin muuten olen ollut täysin "uutispimennossa" eli ei mitään hajua ihmisten kuulumisista, ellei olla oltu viestein tai kasvokkain tekemisissä.  Instagram taasen on ollut täysin poissa kuvioista. Tulipa Instagramin osalta oikein sähköpostiakin jo muutaman päivän hiljaiselon jälkeen, että nyt äkkiä kannattaa sinne mennä, koska tottakai haluan nähdä niiden ja noiden uusimmat päivitykset :D En kuitenkaan mennyt instaan tämän sähköpostin johdattelemana.


En ole omasta mielestäni tässä 1,5 viikon aikana saanut elämässäni yhtään sen "enempää" aikaiseksi ilman somea, mutta olen ollut vähän enemmän läsnä perheeni kanssa ollessa. On ollut toisaalta todella vapautunut olo. Kyllähän sitä itsellään on aika pahakin someriippuvuus, joten tälläiset somelomat tekevät hyvää.

Nyt olemme perheen kanssa olleet mökkeilemässä viimeiset neljä päivää ja huomenna palaamme kotiin. Ei ole täällä mökilläkään hermojen kiristelyltä säästytty, mutta päivät ovat menneet nopeasti, lapsillakin on varmaan ollut ihan kivaa ja auringonlaskut ovat olleet erittäin upeita! Heitin myös talviturkin, ainoana meidän perheestä :D

Auringonlasku ensimmäisenä iltana mökillä

Somen toivon pysyvän vähemmällä ainakin siihen asti, kun työt alkavat. Ei tosin pidä olla liian ankara itselleen :D

Blogia kirjoittelen, kun siltä tuntuu :) Kuten esimerkiksi juuri tässä poikia nukutellessa, ulkoa kuuluvan linnunlaulun ja ikkunasta näkyvän auringonlaskun lomassa tuli se fiilis, että haluan itsestäni teille ilmoitella :) Täällä siis ollaan. Välillä vähän enempi, välillä vähän vähempi. 

Nauttikaa kesästä ja läheisistänne ❤
Ei se kesä siellä somessa ole, päinvastoin, se on juuri siinä, teidän lähellänne, teidän ympärillänne. 

Rakkaudella
Henna

Kuvatodiste. Talviturkki heitetty 7.7.17, Kymijoki +20

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Piditkö tästä tai jostakin muusta tekstistäni?
Mielestäsi mielenkiintoista/puhuttelevaa postausta saa jakaa! :)

Kommenttejakin saa jättää ja olisin iloinen, jos jättäisit vierailustasi pienen muiston :) ♡
Kommenttien hyväksyntä on käytössä.

Please write in finnish, if you want leave a comment.

Blogin kuvat ovat pääasiassa omiani, ellei toisin mainita.