lauantai 31. maaliskuuta 2018

Yksi haaveistani kävi toteenBlogin aloittamisesta alkaen, lokakuusta 2016 lähtien olen haaveillut, että vielä jonain päivänä piskuinen blogini olisi osa jotain muutakin, esimerkiksi jotain hienoa blogiyhteisöä.
Viime kesänä huomasin, että kolme bloggaajaa oli perustamassa uutta blogiyhteisöä, Maitokahvimediaa. Otin yhteisön seurantaan ja innolla seurasin heidän tuottamaa sisältöä blogeissaan sekä somessa.

"Meidän yhteisössä jokaisella bloggarilla on valtava tahto tehdä hyvää. Yksi Maitokahvimedian keskeisimmistä ajatuksista on parantaa maailmaa pieni teko kerrallaan. Pelastaa päivä. Keventää hetkeksi taakkaa. Kulkea vierellä hetken matkaa. Sanoista tekoihin. Me haastamme mukaan kaikki Suomen bloggarit ja yhteisön seuraajat. Tehdään yhdessä hyvää. Kosketetaan ja ilahdutetaan. Kiitetään. Annetaan takaisin."

Pari kertaa yhteisö on etsinyt uusia bloggaajia joukkoonsa, mutta en ole uskaltanut hakemusta laittaa. Jotenkin ajattelin, etten olisi "oikeanlainen" bloggaaja  kyseiseen yhteisöön. Yllätys olikin suuri, kun sain mahdollisuuden liittyä osaksi Maitokahvimediaa. Ei tarvinnut kauan miettiä vastausta, ilomielin olen mukana! :)

Tämä viikko on mennyt opetellessa yhteisön toimintapoja. Innolla odotan tulevaa. Tulen varmasti oppimaan uutta sisällöntuottamisesta ja -jakamisesta, somemaailmasta, yhteistöistä sekä ennen kaikkea hyvän jakamisesta muille ihmisille.


Blogini pysyy normaalisti täällä Bloggerin puolella oman ulkoasunsa kanssa eli mikään ei sinänsä muutu. Blogi ei muuta mihinkään. Täältä samasta paikasta löydyn tulevaisuudessakin.

Tulen jatkossakin kirjoittamaan niin sanottua "sillisalaattiblogia", jossa käsitellään ruuhkavuosia, äitiyttä, erilaisia tunteita, sekä henkistä ja fyysistä hyvinvointia. Haluan kirjoituksillani tuoda esiin erilaisia ajatuksia ja saada ihmiset mahdollisesti huomaamaan, ettei kaikki ole aina niin mustavalkoista. Meitä on erilaisia, joka lähtöön, emmekä aina pysty pelkästään ihmisen näkemällä tietää, mitä siellä taustalla on.

Erilaisuus näkyy myös Maitokahvimedian muissa blogeissa, joista jokainen on omannäköisensä, erilaisine aiheineen. Kannattaa käydä tutustumassa muihinkin Maitokahvimedian jäseniin ja heidän blogeihinsa ♡


Rakkaudella
Henna,
ylpeydellä uusin Maitokahvimedian jäsen


Pölyä Pinnoilla -blogi
Facebookissa ja Instagramissa

Maitokahvimedia
FacebookissaInstagramissa ja Twitterissä


6 kommenttia:

 1. Lämmin kiitos ihanista sanoistasi! Ihanaa, että saimme sinut mukaan tiimiin!! Kohti uusia haasteita. Yhdessä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Helppo kirjoittaa, kun tästä on salaa haaveillut :) :)
   Kiitos teille, kun otitte minut mukaan ♡
   Yhdessä kohti uusia haasteita!

   Poista
 2. Ihan mahtihomma, että haaveet käy toteen �� ����
  -Brita

  VastaaPoista

Piditkö tästä tai jostakin muusta tekstistäni?
Mielestäsi mielenkiintoista/puhuttelevaa postausta saa jakaa! :)

Kommenttejakin saa jättää ja olisin iloinen, jos jättäisit vierailustasi pienen muiston :) ♡
Kommenttien hyväksyntä on käytössä.

Please write in finnish, if you want leave a comment.

Blogin kuvat ovat pääasiassa omiani, ellei toisin mainita.